Direktlänk till inlägg 17 januari 2010

Äntligen har jag gjort klart med filmen med Helena och Tosca.

Av Sheltieflickorna - 17 januari 2010 17:15

När vi var och tittade på Helena och Tosca, så filmade Anders när de gjorde sitt individuella program. Nu har jag äntligen hunnit med att lägga över det på datorn och sedan skickat upp till YouTube. Det finns här nedan i inlägget.


Däremot missade vi att filma på deras partävling tillsammans med Erika och Tambo. Vi hade varit hemma och rastat hundarna mellan de båda klasserna och när precis skulle parkera, så ringde Erika och sa att de snart skulle starta. Oj så brådis vi fick, för att hinna in. Det var då vi missade båda våra kameror, som låg kvar i bilen, tyvärr. Det hade varit roligt att få med det på film när de lyckades så bra med sitt program. Men det får bli en annan gång.



 
 
Ingen bild

Helena o Tosca

17 januari 2010 21:26

Ojoj, jag blir mer och mer missnöjd med mig själv när jag kollar på filmen.....
Den 30 har vi uppvisning, ska försöka tänka på mina rörelser då. Vet ju att Tosca tex kan köra så gott som alla rörelser bara på mitt kroppspråk om jag bara är tydlig (som när man är avslappnad hemma tex).
Är bara så bra stolt över Tosca att hon klarade miljön så galant, andra säger att det är plattor under mattan som låter - det märkte varken jag eller Tosca av.

 
Ingen bild

Yvonne

18 januari 2010 09:38

Det finns ingen anledning till att vara missnöjd. Det var ju första gången i en sådan stor hall, med mycket folk mm och debut i klassen dessutom. Var stolt för att ni genomförde tävlingen. Att programmet sedan inte blev som du hade tränat in, det är ju sådan som händer.

Om det ligger plattor under mattan i den hallen, vet jag inte, men de plattorna är det många hundar som har problem med. Det "klonkar" när man trampar på dem, och många hundar blir förskräckta och vill inte gå.

Jag tycker i alla fall att ni varjätteduktiga. Ni hade åkt tåg i flera timmar dagen före, genrep på kvällen, sovit borta (och sent blev det) upp tidigt och sedan göra programmet i den miljön, som ni inte är vana vid. Två klasser samma dag också, och att ni hamnade på en 2:a plats i parklassen, grattis.

 
Britt-Marie

Britt-Marie

19 januari 2010 09:54

Jag tycker det är fantastiskt att du fått Tosca att göra allt det där. Att backa i sån fart och hålla kontakten med den glädjen hela tiden. Att sen inte programmet klaffar varje gång hör nog till.

http://www.tottskrutten.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sheltieflickorna - 3 mars 2021 23:01


I kväll var jag och Anni på klubben och tränade tillsammans med onsdagsgänget. Det var ganska kallt och dimman rullade in över planen. Min planering för kvällen var att träna ingång och att hon ska vilja ha dragkamp med mig på planen bland andra männ...

Av Sheltieflickorna - 2 mars 2021 22:45


Såg när jag loggade in att det är nästan på dagen 7 år sedan jag gjorde inlägg senast. Tanken med att börja blogga igen är att jag tänker mig samla på videoklipp och tankar kring Annis och Loppans lydnadsutbildning. Planen är jag ska bli mer strukt...

Av Sheltieflickorna - 20 februari 2013 09:45

Vi tränar vidare med frivilliga beteenden men också med stimuluskontroll på vissa. Idag tycket jag läggande var bra på kommande i de flesta fall, även om det finns ljud och annat "störigt" i omgivningen. Det jag såg på filmen, var att jag vil lite sn...

Av Sheltieflickorna - 9 februari 2013 16:51

I dag var det näst sista tillfället på vår valpkurs. Lollo var jätteduktig och kunde nosdutta på postit-lapp, fastän vi bara tränat det några gånger hemma i köket.    Hon kunde också springa till musmattan på några meters avstånd och klossträn...

Av Sheltieflickorna - 8 februari 2013 15:58

Det finns en funktion där man kan ladda upp videoklipp här på bloggen, men det verkar vara knepigare än att bara lägga in en länk till Youtube, tror jag. Här tränar jag och Lollo på frivilligt läggande i framförmappen. Det har varit svårt att få...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lydnad


Ovido - Quiz & Flashcards