Direktlänk till inlägg 22 juni 2009

En lugn midsommarhelg och datorbyte

Av Sheltieflickorna - 22 juni 2009 10:18

Midsommarhelgen firades i sällskap av släktingar. Vi var bortbjudna och det var synnerligen trevligt att få komma och sätta sig vid dukat bord.


I övrigt har vi inte gjort så särskilt mycket, förutom sådant som man ska göra när man är ledig. Det finns ju alltid en massa på "to do-listan" som ska betas av på sina lediga dagar.


Vi har gått långa promenader med hundarna och ett träningspass blev det på midsommaraftonens morgon. De var osedvanligt duktiga på träningen och vi var så nöjda och glada för våra vovvar. Dessutom lånade jag Dino för skojs skull och tränade lite agility med honom. Det var riktigt kul att träna agility och för min del var det länge sedan jag hade en hund att träna med. Jag har ju mest tränat folk i agility på senare tid.


Har även bytt min dator, då min gamla hårddisk började "knaka och gurgla" och ibland gjorde lite som den ville. Det innebär att jag har tappat bort en massa e-post adresser och all gammal mail-konversation.


Har snart flyttat över alla bilder och vissa dokument till den nya hårddisken, så det mesta är väl snart återställt, men jag kommer troligen att sakna en hel del.


Har man inte att göra, så skaffar man sig. Men snart är jag väl ikapp med "datoruppdatering" och kan ägna mig åt annat trevligt, såsom att blogga mm. Dessutom har jag semester nu och har en förfärligt massa saker på min "to-do-list". Men lite ledighet ska jag väl försöka unna mig också.



 
 
Ingen bild

eva g

22 juni 2009 15:12

Hej!
Är inte så aktiv i bloggarna just nu har fullt upp med annat. Hade oxå en härlig midsommar vid havet med en massa släktingar som alla älskar vår lilla hund :) Tur det!
I kväll ska vi på kravinkallningskursen igen och vi har tränat duktigt i veckorna mellan kursdagarna. Leverkorv och köttkorv visade sig vara "julafton" för Renzo så det får han massor av när det funkar med kravinkallningen. Kul!

På lördag ska vi åka till Tina och kolla in Renzos småsyskon (samma pappa) Det blev två hanar, en brun och en orange och vi har ännu inte valt, går på personlighet så vi får ju höra vad Tina säger. På torsdag blir dom 4 veckor så då går det bra att hälsa på. Ska bli så spännande!!! Ska bli så kul med två vovvar och hoppas att det funkar lika bra som det verkar funka hemma hos er. Två gossar som busar och leker men oxå kan slappna av ihop. Valpen hämtas i slutet av juli och så har vi låång semester för att komma in i rutiner med två hundar. Håller er uppdaterade när det blir så dags. Ha en skön och slapp semester nu Yvonne och njut!

 
Ingen bild

Yvonne

22 juni 2009 18:26

Hej Eva G;
Kul med en uppdatering :-). Kravinkallning låter spännande. Roligt med tillökning i hundflocken. En spännande tid. Lycka till med allt och jag ser fram emot lite uppdateringar.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sheltieflickorna - 3 mars 2021 23:01


I kväll var jag och Anni på klubben och tränade tillsammans med onsdagsgänget. Det var ganska kallt och dimman rullade in över planen. Min planering för kvällen var att träna ingång och att hon ska vilja ha dragkamp med mig på planen bland andra männ...

Av Sheltieflickorna - 2 mars 2021 22:45


Såg när jag loggade in att det är nästan på dagen 7 år sedan jag gjorde inlägg senast. Tanken med att börja blogga igen är att jag tänker mig samla på videoklipp och tankar kring Annis och Loppans lydnadsutbildning. Planen är jag ska bli mer strukt...

Av Sheltieflickorna - 20 februari 2013 09:45

Vi tränar vidare med frivilliga beteenden men också med stimuluskontroll på vissa. Idag tycket jag läggande var bra på kommande i de flesta fall, även om det finns ljud och annat "störigt" i omgivningen. Det jag såg på filmen, var att jag vil lite sn...

Av Sheltieflickorna - 9 februari 2013 16:51

I dag var det näst sista tillfället på vår valpkurs. Lollo var jätteduktig och kunde nosdutta på postit-lapp, fastän vi bara tränat det några gånger hemma i köket.    Hon kunde också springa till musmattan på några meters avstånd och klossträn...

Av Sheltieflickorna - 8 februari 2013 15:58

Det finns en funktion där man kan ladda upp videoklipp här på bloggen, men det verkar vara knepigare än att bara lägga in en länk till Youtube, tror jag. Här tränar jag och Lollo på frivilligt läggande i framförmappen. Det har varit svårt att få...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Lydnad


Ovido - Quiz & Flashcards